Endret: 18 mar 2021     Opprettet: 11 jun 2019

Bestilling av ladestasjon

Det er lagt til rette for lading av elbiler begge garasjehusene, begge plan. Før det er mulig å lade må det monteres en ladeboks som kun kan bestilles fra Elektro Nettverk Service AS.

Samtlige i borettslaget må benytte borettslagets leverandør og avtale for installasjon av ladere.

Vennligst last ned og fyll ut bestillingsskjemaet og send per e-post til: elbil@elektronettverk.no 
Bestilling av ladestasjon kan gjøres direkte per e-post til Elektro Nettverk Service AS.

Gruppe bestillinger må organiseres, her ser vi helst at beboerene organiserer og koordinerer dette selv - også bistår styret med å sende inn bestillingen.

På samtlige bestillinger, sett styret på cc: stigenga@styrerommet.net
 

Når bestillingen er mottatt, vil du bli kontaktet av Elektro Nettverk Service AS for avtale om anvisning av plass og tidspunkt for montering. 

Vi har fått til en rabattløsning fra leverandør ved bestilling av flere ladestasjoner, så det kan være lurt å forsøke å gå sammen dersom flere har planer om å anskaffe seg ladestasjon.

  • 1 stk. bestilt ladestasjon: kr. 22.625 inkl. mva.
  • 5 stk. samlet bestilt ladestasjon, pris pr. lader: kr. 21.875 inkl. mva.
  • 10 stk. samlet bestilt ladestasjon, pris pr. lader: kr. 21.250 inkl. mva.

     

Styret gjør oppmerksom på ladestasjon KUN skal bestilles via Elektro Nettverk Service AS og ikke gjennom andre leverandører i markedet.   

På faktura for felleskostnader, vil det fremkomme et tillegg på kr. 200,- per mnd. 
Dette beløpet er med på dekke den enkeltes strømforbruk. Styret foretar en avlesning av ladestasjonene to ganger per år. Evt. forbruk som overstiger dette beløpet per mnd vil bli fakturert etterskuddsvis. 

Pris er kr. 1,25,- per kWh. 

Dersom du har et høyt strømforbruk vil det være mulig å øke det månedlige beløpet for å unngå en større sum til etter fakturering. Forbruket kan sjekkes med pålogging på portal.zaptec.com


Ta kontakt med Styret på e-post: stigenga@styrerommet.net dersom du ønsker å øke den månedlige summen eller har andre spørsmål rundt installasjon av lader.